Odhodlanie, motivácia, disciplína, cieľ

Dobroty od Dobrotky nie sú komerčná krabičková strava vytvorená za cieľom obratu a zisku ikona krizik

Celé to začalo keď za mnou prišla jedna osoba z rodiny, že či by som jej nemohla variť keď budem krabičkovať sebe. Súhlasila som, veď bolo jedno či robím jednu alebo dve porcie. Tá osoba mojou stravou schudla 25 kg. Vtedy nastal ten zlom a ten moment kedy som si uvedomila ako dokážem ľuďom pomôcť a nasmerovať ich. Odvtedy sa mi zmenil život od základov. Odvtedy som začala tvrdo makať aby som tu mohla byť pre Vás a mohla si otvoriť vlastnú prevádzku. Samozrejme bez mojej rodiny/priateľa by to nebolo možné.

Dobroty od Dobrotky sú vlastná skúsenosť, učenie sa, schudnutie 53 kilogramov. Dobrotky nie sú naučené poučky, kurzy. Dobroty od Dobrotky sú ŽIVOT ikona stvorlistok ikona srdiecko

Dobroty od Dobrotky sú rodinná firma. Kde na čele chuti jedla stojí najlepšia, najochotnejšia a najobetavejšia matka dvoch detí moja mamina s veľkým M. Kde za administratívou stojí ten najpokornejší, najšikovnejší chlap na svete môj Daniel. Máme skvelé parťáčky, ktoré sú nám denno-denne oporou-naše zamestnankyne, ktorým posielam veľkú pusu a ďakujem Vám lebo aj vďaka Vám sú Dobrotky – dobrotkami. ikona smajlik

A potom som tu ja “Vaša dobrotka” ktorá je odhodlaná zmeniť každú jednu ženu na sebavedomú levicu, ktorá si ide za svojim cieľom. Odhodlaná Vás naučiť, že to ide bez reštrikcii, s rozumom a chuťou.

Nikdy sa nebudem hanbiť za tie fotky pred. Vďaka nim som teraz TU a môžem tu byť pre Vás

Spoločne sme dokázali schudnúť už stovky kilogramov a naučiť sa zostaviť vyvážený jedálniček.

Je mi cťou, že môžem ikona srdiecko

Teším sa na všetkých nových klientov, na naše premeny a samozrejme sa vždy teším keď na ulici stretnem našich terajších/bývalých klientov, ktorí ma zdravia vždy so širokým úsmevom. Ani neviete ako ma tým viete nabiť energiou.

ĎAKUJEM za každú jednu spoluprácu a naše výsledky. Som na nás hrdá! srdiecko ikonaikona jahoda

Vaša dobrotka ikona srdiecko

dobrotka dobrotova 2023

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *